Thuhet se sjellin fat, ja cilat janë 5 gjërat që duhet ti mbani patjetër në shtëpi

Pavarësisht nëse jeni të kujdesshëm apo jo, me siguri do të keni dëgjuar për gjëra dhe situata që mund t’ju sjellin fat. Mund t’i mbani me vete ose t’i keni në shtëpi. Pra, disa nga objektet apo edhe ngjyrat e shtëpisë nga disa konsiderohen si më me fat. Aq shumë saqë nëse i keni në …