Presidenti aktual i Turqisë Recep Taiyp Erdogan sot në një prononcim për mediat turke ka thënë se BE është një unitet i shteteve të mëdha të cilat shfrytëzojnë dhe përfitojnë nga shtetet e vogla e sidomos nga shtetet ballkanike të cilat po i afrojnë dalngadal në këtë rreth mashtrues.

Erdogan gjithashtu theksoi se Shqipëria nuk duhet të pranon kyçjen në këtë mashtrim pasi në të ardhmen do të ketë humbje të mëdha ekonomike.

Erdogan për fund theksoi se BE do të fillojë të shpërbëhet deri në vitin 2022. /Lajmenoy.info