Parashikimi i Alfred Cakos, në 30 ditët e ardhshme do të ndodhin tre gjëra të çuditshme

Konspiracionisti Alfred Cako, ishte i ftuar në rubrikën “Rrethi Katror” në “E Diell” në Top Channel. Cako parashikoi sipas tij se çfarë do të ndodhë në Botë për 30 ditët e ardhshme. Fillimisht sipas Cakos do të ndërpritet për disa ditë interneti dhe do të shkatërrohen platformat e rrjeteve sociale. Ndërsa më tej shtoi se […]