Bill Gates ju tregon se cila është mënyra e vetme për të mundur Covid-19

Bill Gates deklaroi se “mënyra e vetme për të eliminuar kërcënimin e Covid-19 nga një shtet, është që ta eliminosh në të gjitha shtetet”. Kështu u shpreh miliarderu në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara. Themeluesi i Microsoft theksoi se gjëja e vetme që duhet bërë është të prodhohet një vaksinë “e sigurt dhe […]

Këshillë:Halat e peshkut, ja çfarë duhet të bëni nëse ju ngecin në fyt

Disa ekspertë kanë ndarë disa zgjidhje praktike dhe të thjeshta që mund t’i praktkoni lehtë në shtëpi. Peshku është një nga ushqimet e detit që të gjithë e preferojmë. Por momenti kur halat e tij të ngecin në fyt është shumë i sikletëshëm. Disa ekspertë kanë ndarë disa zgjidhje praktike dhe të thjeshta që mund […]