Një prind kinez punësoi lojtarët më të mirë të videolojrave, arsyeja do t’ju habisë

Një burrë kinez i shqetësuar për varësinë e lojrave të djalit të tij të papunë punësoi lojtarë të videolojrave në internet për të ‘vrarë’ të birin e tij. Burri, i quajtur Z. Feng, fajëson djalin e tij 23-vjeçar për lojëra me role online për papunësinë e tij dhe gjeti një mënyrë radikale për ta larguar […]