Vajza e Putin u vaksinua kundër COVID-19? Zbulohet e vërteta e del bllof Rusia

Qendra Kombëtare e Kërkimit Gamaleya e Rusisë në partneritet me Ministrinë e Mbrojtjes Ruse ka regjistruar váksinën e parë COVID në botë. Ndërsa bëri njoftimin sot, Presidenti rus Vladimir Putin tha: “Këtë mëngjes, për herë të parë në botë, u regjistrua një váksinë kundër koronavirusit të ri”. “Rusia ka zhvilluar váksinën e parë të koronavirusit. […]

Ligji i ri për fluturimet, zbardhen të gjitha ndryshimet që prekin pasagjerët dhe kompanitë e avionëve

Kodi i Ri Ajror do të sjell një sërë ndryshimesh për kompanitë e fluturimit dhe pasagjerët. Ai është publikuar së fundmi në Fletoren Zyrtare dhe pritet të hyjë në fuqi brenda muajit gusht. Ja ndryshimet që janë bërë në kodin e ri: Së pari, me ndryshimet bëhet rregullimi ligjor i përdorimit të hapësirës ajrore shqiptare […]